Egy kicsit kuplézgatunk- Falusi Mariann és Lang Györgyi estje

Most Falusi Mariann és Lang Györgyi énekel. A régmúlt dalait.
Többnyire kuplékat, ami a lexikon szerint csúfondáros, és sikamlós szövegű, könnyű műdal.
Persze tartozhat ide néhány musical szám, de akár Kazal László, Edith Piaf, Karády Katalin és persze egy-két érdekesebb témájú PA-DÖ-DŐ dal is.
Mindezt humorral, és közvetlen társalgással körítve, a nézőkkel együtt énekelve, ahogy kell.

Zongorán kísér: Darvas Kristóf

... folytatás ...

Fekete Jenő & Horváth Misi Duó

Fekete Jenő a nyolcvanas évektől kezdve népszerűsíti az amerikai népzene gyökereit, ősi hagyományait rejtő blues zenét, a szakma az egyik legautentikusabb blues zenésznek tartja.
Horváth Misi a Magyar elismert szájharmonikásai közé tartozik, nem csak a megszokott afro-amerikai blues zenét hallhatjuk tőle, hanem balkáni és latin zenei elemek keverednek dallamos játékstílusával.

... folytatás ...

Long Tall Sonny Trió

Long Tall Sonny, azaz Mr. Rhythm-and-blues Európa legfigyelemreméltóbb autentikus rhythm-and-blues énekese, gitárosa, aki a műfaj eredeti, 40-es, 50-es évekbeli formáját népszerűsíti.

... folytatás ...

Török Ádám és a Mini

Török Ádám, azon túlmenően, hogy neve fogalom a magyar rock-blues életben, mindenkori garanciát jelent a kitűnő hangulatra és az igényes zene interpretációjára.
Jelen korunk egyik legjobb rock-blues fuvolistája, énekese, dal- és szövegírója, zenei szervezője Török Ádám, a műfaj hazai ősmotorja, egyik legkiemelkedőbb egyénisége 46 éve van a színpadon. Pályafutása során a stílus szinte minden fontos hazai eseményénél előtérben volt. Életműve bizonyítja, hogy szövegei, előadói stílusa, zenei ötletei, a közönség szeretete és a benne élő, szűnni nem akaró zenei őstűz, spirituális erő, nem csak saját korosztályára, de a mai huszonévesekre is hatással van. Ádám zenéje üzenet, híd és kapcsolat az utána jövő generációknak.

... folytatás ...

Old Boys Együttes

Fergeteges bulik, fantasztikus hangulat.
Rock and roll klasszikusai mellett blues és country legszebb gyöngyszemei,
Több mint hatezer koncert- Magyarországon és Európa színpadain,
Ötvenes-hatvanas évek zenei világa, dalok a hős korszak legnagyobb szerzőitől, együtteseitől.

... folytatás ...

Heilig Gábor

Történetek és Dalok a Múltból, és a Jelenből a szerző interpretációjában:
Humor- Zene- Sztorik
A zeneszerző, gitáros, énekes, előadóművész egészestés koncertjén eddigi életművének legszebb, legsikeresebb daliból, nyújt át válogatást.

... folytatás ...